13.01.2022

Samo do petka – jedna EXIT ulaznica za ulaz na tri festivala!

Autor: REDAKCIJA

Tradicionalna praznična akcija EXIT festivala približava se kraju. Do kraja dana u petak, 14. januara, svi kupci festivalskih ulaznica za predstojeći EXIT na poklon će dobiti ulaznice za Sea Star i Sea Dance festivale! Novo izdanje Exita stiže od 7. do 10. jula 2022, a svoje nastupe na Petrovaradinskoj tvrđavi već su potvrdili Nick Cave & The Bad Seeds i Boris Brejcha.

 

Četvorodnevne ulaznice za EXIT festival 2022 u prodaji su po cijeni od 59 eura, uz uštedu od 60 odsto, a kupiti se mogu na zvaničnom festivalskom sajtu i posredstvom Gigs Tix prodajne mreže.

 

Sea Star festival biće održan 27. i 28. maja u umaškoj laguni Stella Maris uz jak lineup, koji predvode Cypress Hill, Amelie Lens, Meduza, Dubioza Kolektiv, Topic, Vojko V i Umek. Sea Dance na plažu Buljarica stići će krajem avgusta, a tačni datumi i prvi izvođači biće poznati uskoro.

 

Paralelno sa prazničnom akcijom EXIT festival je lansirao novu kampanju pod nazivom „Zajedno. Zauvek!“, inspirisani kako godinom iza nas, tako i svim budućim susretima. Podsjetimo, u ljeto 2021. EXIT je bio prvi veliki svjetski festival koji se dogodio od početka pandemije. Kroz festivalske kapije tokom četiri dana jula prošlo je više od 180.000 posjetilaca koji su uživali u nastupima brojnih svjetskih i regionalnih muzičkih imena koje su predvodili David Guetta, DJ Snake, Paul Kalkbrenner, Charlotte de Witte, Sabaton, Nina Kraviz, Solomun, Robin Schulz, Amelie Lens i mnogi drugi.