16.06.2021

Zanimanja budućnosti - Freelance poslovi: Kako doći do prve zarade

Autor: Redakcija portala

U četvrtom videu, u okviru serijala video predavanja koje su pripremili Evropska omladinska kartica (EYCA) i kompanija doMEn.me, možeš saznati sve o freelance poslovima, kako riješti potencijalni problem sa organizacijom vremena, kako naplatiti usluge, te kako se sa tim povezuju svi drugi pozitivni aspekti ovih angažmana.

U ovoj epizodi svoje iskustvo je razmijenilo 6 frilenserki/a, koji su diskutovali o različitim poslovima i mogućnostima, njihovim početnim koracima, ali i manama i pozitivnim stranama freelancing-a. Moderator u ovom videu je Ognjen Kračković, brend dizajner koji godinama radi kao freelancer, a koji je kao sagovornice/ke imao Tjašu Deu, Anju Drašković, Mašu Elezović, Nikolu Matijevića i Ivana Velimirovića.


Evropska omladinska kartica (EYCA) i kompanija doMEn u okviru svog partnerstva, svakog mjeseca objavljuju druženja mladih i moderatora koji sa njima diskutuju na interesantne teme iz različitih oblasti koje su od značaja za srednjoškolce i studente u Crnoj Gori.

Spisak sajtova na kojima se mogu naći potencijalni freelance poslovi – Fiverr, Upwork, LinkedIn, PeoplePerHour, Flexjobs, Freelancer.

Ostale vijesti iz kategorije