03.05.2021

Ovu su novi članovi Cocta Freedom Squada!

Autor: Anđela Micić

Imamo pobjednike!

Nakon online glasanja i konačnih rezultata, Cocta je izabrala 10 članova novog Cocta Freedom Squad-a! Svi su autentični, kreativni i talentovani, i svi imaju nešto zajedničko – žive za svoju stvar!

“Izabrani kandidati će potpisati ugovor s Cocktom. Imaće na raspolaganju mentore sa naše strane i budžet od 1.500 uvra usmjeren za ostvarenje njihove autentične strasti.” – poručuju iz ove kompanije.

Pratite zvanične profile Cocte na društvenim mrežama, kao i razvoj svakog pojedinačnog člana novog Cocta Freedom Squada.

Predstavljajući pobjednike, kompanija se zahvalila svim kreativnim ljudima koji su se prijavili za Cockta Freedom Squad.

“Stiglo nam je zaista mnogo kul autentičnih prijava i donjeli smo odluku da ćemo imati 10 novih članova Cocta Freedom Squada, umjesto 8 kako smo inicijalno planirali.” – naveli su uz obavještenje o pobjednicima.

A ovo su pobjednici: Mirela Petrović, Rozalija Reya, Tena Grbić, Miloš Nikolić, Vedrana Horvat, Nikola Raković, Ivana Crnković, Marija Piroški, Adrian Popović i Magdalena Katić.

Više o kandidatima i njihovom angažmanu možete saznati na zvaničnom sajtu Cockte.

Pratite razvoj njihovih ideja – možda vam neka od njih bude inspiracija da i sami počnete da živite za svoju stvar!

https://cockta.eu/mn/freedom_squad/

Izvor: cocta.eu

Foto:cocta.eu