20.11.2020

Vraćaju se "Prijatelji" - u nešto drugačijem stilu

Autor: Anđela Micić/Super1

Godina na izmaku donjela je haos u živote ljudi širom svijeta. Po svemu sudeći, iznenađenja nas čekaju sve dok ne krene novih 12 mjeseci. A i tad je upitno – šta će nas dočekati. Ipak, da se i u tmurnim vremena može naći ponešto dobro, potvrdiće filmovili i obožavaoci jedne od najpopularniji serija na svijetu – “Prijateljia”.

Slavna glumačka šestorka vraća se na male ekrane. Doduše, u nešto drugačijoj varijanti. Samo se sjetite legendarnih scena, dogodovština, smijeha koji uspije da zasjeni čak i ružno svakodnevicu, kakva je sada. Prema nekim istraživanja, upravo je ova serija u toku pandemija bila među najgledanijim TV programima. Eto potvrde da će ponovno “oživljvanje” prijatelja rezultirati uspjehom. A kako znamo da se zaista vraćaju?

Naime, glumac Matthew Perry na Twitteru je otkrio da “Prijatelje” očekuje godina u kojoj će biti jako zaposleni.

Milioni obožavatoca širom svijeta već mjesecima bruje o onome s čim se većina već odavno pomirila da se nikad neće dogoditi. Ponovno okupljanje ekipe iz kultne serije službeno je potvrđeno tokom prve polovine ove godine, pa iako se ne radi o snimanju nove sezone ni epizode u tradicionalnom smislu, razloga za veselje svejedno ne nedostaje. Poznatu će šestorku okupiti HBO Max, i skupa će prisjećati najboljih trenutaka sa snimanja serije, kao i brojnih avantura koje su se odvijale iza kamera, a ukupni iznos zarade bit će doniran udruženjima koje se bore protiv gladi i siromaštva, posebno u vremenu pandemije.

 

A upravo je pandemija već nekoliko puta stala na put snimanju spomenutog specijala. Tačan datum početka snimanja još uvijek nije poznat, ali dobre su vijesti da je glumac Matthew Perry na Twitteru upravo otkrio da je ono zakazano za početak marta, kao i to da njihovu ekipu očekuje godina u kojoj će biti jako zaposleni, što im nimalo ne smeta. Odbrojavanje može krenuti, a mi držimo palčeve da ovaj put stvarno ne dođe do novog odgađanja.

Foto: Schreenshot

Ostale vijesti iz kategorije