16.10.2020

Danilo Nikolić: Primarni cilj nam je da prođemo grupu, pa kad se to desi, postavljamo nove ciljeve

Autor: Andrea Čvorović

Nakon utakmice sa KK Partizan i trojkom koja je bila završnica i donijela pobjedu KK Budućnosti, igra Danila Nikolića nije mogla proći nezapaženo.

"Utakmica sa Partizanom je bila jedna od napornijih i težih utakmica u mojoj dosadašnjoj karijeri. Bila je to jedna nevjerovatna utakmica i završnica u kojoj bi, siguran sam, svaki igrač poželio da se nađe’’ naveo je Nikolić.

I ako je u sledećem meču protiv Unikahe, Budućnost poražena, jedan od košarkaša koji je držao ovaj tim u igri bio je upravo Nikolić. On je prokomentarisao da igra njegovog tima za sada izgleda odlično i da teže ka tome da iz dana u dan napreduju.

"U Eurokupu imamo dobru situaciju. Primarni cilj nam je da prođemo grupu, pa kad se to desi, postavljamo nove ciljeve. Fokus mora biti na što konstantnijoj igri, igri bez puno oscilacija i to je ono ka čemu težimo’’, rekao je on.

A kako je trenutna situacija sa korona virusom takva da je na dosta mjesta zapravo onemogućeno prisustvo navijača, pitali smo Danila koliko isti nedostaju kao podrška.

"U trenucima kad ekipi ne ide dobro, navijači su ti koji nam pomažu da se vratimo u igru, daju nam vjetar u leđa i nadam se da će se situacija poboljšati i da će oni ponovo biti sa nama na tribinama’’, zaključio je.

Sledeća utkamica koja čeka ovaj klub jeste protiv Ulm-a iz Njemačke, a odigraće se 21. oktobra.

Foto: privatna arhiva

Ostale vijesti iz kategorije