01.07.2020

Na Univerzitetu Crne Gore registrovano 3.241, prijavljeno 2.160 kandidata, drugog dana upisa do 12.00 sati

Autor: ucg.ac.me

Za upis u prvu godinu osnovnih studija za studijsku 2020/21. godinu na Univerzitetu Crne Gore, putem elektronske prijave, do 12.00  sati, tokom drugog dana upisa, registrovalo se 3.241 kandidata, od čega je 2.160 učitalo svu potrebnu dokumentaciju.

Podsjećamo, u tekstu raspisanog Konkursa je dato koja dokumenta, u odvojenim PDF fajlovima, veličine do 5 MB, treba učitati (uraditi upload)  na stranici Dokumenta za upis, za koju će link kandidat dobiti u okviru elektronske prijave, na sajtu Univerziteta Crne Gore www.ucg.ac.me.

Preporučuje se da prijava i unos (upload) dokumenata realizuje preko računara. Ne preporučuje se prijava preko telefona ili tableta, kao ni korišćenje Yahoo! mejla zbog mogućih problema prilikom slanja/prijema mejlova sa obavještenjima.

Kandidat može predati prijavu sa dokumentima za upis samo na jednom studijskom programu na Univerzitetu Crne Gore, u suprotnom prijave neće biti razmatrane.  

Elektronska prijava se završava 2. jula 2020. godine, u 16.00 sati, kada se sistem zatvara.

Nakon završene elektronske prijave, potrebno je poslati preporučenom/kurirskom poštom originalna dokumenta, koja su priložena i elektronski, na adresu organizacione jedinice za čiji studijski program su se prijavili. Adresu organizacione jedinice dobijaju u mejlu obavještenja, po završetku elektronske prijave.

Korisni linkovi za informacije o upisu na Univerzitet Crne Gore

Ostale vijesti iz kategorije