17.05.2023

Veliki povratak Džoša Hačersona: Objavljen trejler za filmsku adaptaciju legendarne horor igre "Five Nights at Freddy's"

Autor: Nikola Saveljić/Makanje

Mnoge je obradovala vijest da će famozna horor gejming franšiza "Five Nights at Freddy's" dobiti filmsku adaptaciju, a već sada, zahvaljujući Universalu i Blumhausu, imamo i prvi zvanični tizer prikaz kako će se animatroniks mašine oživjeti.

Ono što nam je zapalo za oko jeste veliki povratak nekadašnje velike tinejdž zvijezde Džoša Hačersona i to u, ni manje ni više, nego glavnoj ulozi. Naime, igraće šefa obezbjeđenja Majka Šmita koji je fanovima poznat iz prve igre ovog dugogodišnjeg serijala. 

Kako saopštavaju velike medijske kompanije poput Varajetija i Holivud Riportera, film će biti vjerni prikaz, odnosno adaptacija, prve igre koja je debitovala davne 2014. godine, a čiji je kreator Skot Katon postao milioner i osvojio srca brojnih fanova svojim unikatnim pristupom horor serijalu.

Osim Hačersona, u filmu igraju i glumačka legenda Metju Lilard i to u ulozi glavnog negativca Vilijama Aftona. Osim njega, mlađu generaciju obradovaće Elizabet Lejl kao šefica obezbjeđenja Vanesa, a potom i nešto više od toga. No, da ne otkrivamo!

Svakako, fanovi najviše iščekuju da vide animatronikse u akciji, a ne sumnjamo da će biti jezivi i veoma zanimljivi za vidjeti.

Podsjetimo, "Five Nights at Freddy's" debitovaće 27. oktobra u bioskopima i na platformi Peacock. 
U nastavku pogledajte trejler. 


Izvor naslovne fotografije: Blumhouse


Ostale vijesti iz kategorije